Lovisa - Mums!

SÅ SJUKT GOTT!!! ♥

Lovisa - New in

Kjol från Monki och bikiniöverdel från Lindex ♥
Mysig tripp till stan med mamma syster och systerpojkvän :)

Linnea - Apropå!

Apropå att jag pluggar matte till Nationella på onsdag!

Lovisa - En vanlig söndagskväll antar jag

Smådelarna från min trumpet
Jaa, jag antar att det är jag som är lite annorlunda, inte hela världen.. Men jag har i alla fall trevlig när jag tillbringar en timma med att tvätta min trumpet. Det behövdes och den blev så fin så ♥
Och så har jag spelat kort med familjen och såklart förlorat. Välkommen till min verklighet.

Linnea - Beautiful!

Buketten med de rosa rosor jag fick av min mormor, morfar och moster på min födelsedag är så galet vackra att det gör ont i mig!

Lovisa - Good day ♥

Gammal bild från Rörtången
Det är så otroligt amazing väder ute! Säkert typ 18 grader. Har vart på min reklamrunda och gick i bara halvärmströja! (och Kent i öronen som vanligt). Hoppas på någon sorts utflyckt idag, kanske ner till älven eller så ♥

Lovisa - Moviee

Kör på med massa film den här helgen! Ice age 3 igår, Shrek förut, nu Guldkompassen och så laddar jag för Kung Pow ikväll! En av de mest B-filmer jag har sett ;) Wiho!
Pluss så har jag lärt mig The A team på gitarr, väldigt vacker låt och så är den asgo att sjunga också ♥

Linnea - Gamla minnen!

Nu när jag städade mitt rum hittade jag min gamla mobil och bestämde mig för att kolla vad som fanns på den. Jag hittade extremt roliga bilder från förr. Allt från bilder på potatisar(?) till fula egobilder på mina kompisar. Kände att jag var tvungen att dela med mig av några. Var tvungen att ta det snällaste bilderna men bättre något än inget! Enjoy!

Lovisa - Grattis!

Min besta vän ♥
Jag vet att Linnea redan har bloggat om sin födelsedag och så.. Men jag måste göra ett litet fint inlägg och skriva GRATTIS LINNEA och tack Linneas mamma för att du har fött en sådan underbar unge!! ♥
Linnea betyder allt. Och det är hennes dag, så om någon ser detta BOMBA med gratulationer! Hon är värd allt gott som finns! (Som glass och fina skor) ♥

Linnea - 16år!

Idag fyller lilla jag 16år och galet vad galet fort tiden går. Igår var jag en liten flicka som började skolan och nu plötsligt har jag bara en månad kvar på grundskolan och jag får övningköra bil!
Det vackra kollaget gjorde min vän Elin till mig idag, dagen till ära! tack för det!
Nu ska jag plugga matte ett tag medan mamma gör tårtbotten till imorgon då hela "feta" släkten kommer för att fira mig. Senare ikväll ska jag se på en trevlig film hade jag tänkt!
Mina presenter visar jag på lördag hade jag tänkt!
Nu ska jag bara njuta i ett år över att vara 16år!
Goodbye 15, hello sweet 16!

Lovisa - Ibland får man klä upp sig

Mina favoritskor från Sthlm DG
Nu ska jag alldeles strax iväg och se på min bästa systers avslutnings konsert med henes klass! Ska bli riktigt kul pluss att jag ska gå med en fin kompis ♥

Linnea - Fashion against Aids!

Idag klockan 10.00 släpps Fashion against Aids-kollektionen på H&M's webshop. Asså kolla bara in de där kläderna! Galet snygga! Särskilt snygga är bustiern, kjolen, bikinin och brillorna. Jag älskar hippimönstret till tusen. Ihhhhh! blir lite fjantig när jag ser dessa kläder!

Lovisa - Katter och sånt

Min bebikatt Francis ♥
Man bara smälter när det kommer assöt, fluffig bebis-katt och piper istället för att mjaua.. Och så vill den komma in till grannen. Naaw, mamma får jag behålla den?? ♥
Jag var substitut.. suflör.. wath ever, med en liten brasskvartet utan namn idag. Väldigt trevligt och jag spelade till och med rätt! (: Ska ta och renskriva ett religionsarbete och lyssna på It will rain tills, jag inte vill lyssna på den mer. Okej jag vet.
RANDOM!

Linnea - Vårens vackraste blomma!


Lovisa - Men i slutändan är det kärleken som vinner Över allt

Rubriken hittade jag i ett gammalt dokument på datorn. Tyckte det var väldigt fint och nästan mer sant än någonsin nu. Jag tänker att kärleken är det viktigaste i livet. Om det är till en kompis, förälder, syskon, flick/pojkvän osv spelar ingen roll. Men att ha något att älska och någon som älskar en.. Jag tror att det är det ända som behövs för att bli lycklig. Jag har också tänkt på att typ alla funderar över meningen med livet.. Jag tycker att det borde vara att hitta kärleken, att det är liksom basic. Sen finns det säkert andra meningar som är mycket svårare att fundera ut.
Den kärleken jag lever på nu är den till mina kompisar och min familj. Och den är sjukt stark, så om jag håller hårt i det jag har kan jag nog strunta i det andra.. Nej, kanske inte men lite så. Men kom ihåg rubriken! ♥

Linnea - Tisdagens Outfit!

Tröja - Monki | kjol - H&M (Ny!) | strumpbyxor - H&M eller Lindex (hej glömsk!) | skor - concerse
Tisdag igen! Trött och glad!
Fick tillbaka mitt matteprov idag och vet ni? jag fick MVG!! Asså detta är helt sjukt, jag har fått G på alla prov sedan jag började högstadiet och nu sista terminen i 9:an har jag fått MVG på alla prov vi gjort (2 hihi).. Min lärare sa också att om jag får MVG på nationella nästa vecka så kan jag få MVG i slutbetyg! SJUKT! Men jag får ett VG om jag får G+ eller mer på nationella! och ni fattar inte vad länge jag har kämpat för det.. Ihhh!

Lovisa - en ovanlig torsdag

Årets majblomma...
Asnice dag idag, hade matte på morgonen och sen engelska nationella fram till lunch och sen åkte vi ut till ytterby och red med klassen! Faktiskt väldigt roligt, dock varmin häst lite seg ;)
Jag har tänkt lite på det här med majblommeförsäljare.. Är det bara jag som tycker att dom är läskiga?? eller inte läskiga men dom kommer där med sina blommor och leenden.. "Hej, vill du köpa majblommor?" "Emh, nejtack" (lite ursäktande) det känns typ som om dom (hahha det rimmar som om dom) ska komma in i min lägenhet med en kniv mitt i natten.. okej, jag överdriver väldigt mycket men lite så känner jag i all fall..
Nu ska jag käka lunch eftersom jag bara åt en macka i skolan, sen kommer Linnea ikväll och så ska vi till kyrkan och repa inför en konsert (:
Peace!

Linnea - London!

Big Ben från Trafalga square!
Det är nästan svår att förstå att jag varit i London. Jag har längtat så länge efter det och vips så var man hemma igen. Redan efter två dagar i London kände jag en kärlek till staden. Den är så fruktansvärt fin med sina vackra byggnader m.m. Det lustiga som jag kände när jag var där var att det inte kändes som en storstad. Det kändes som landet hade flyttat in till stan. Det var något slags lugn.
Jag kan helt ärligt säga att jag älskar London och att jag måste åka tillbaka inom kort. Gärna med en vän och gå på fik, shoppa, fota och njuta.
London, you haven't seen the last of me!

Linnea - Gillar!

Bra låt, grym artist och jättevacker video.. Kan det bli bättre?

Lovisa - Hisses and disses

Bild Från Google
Hissar:
  • Att dom har börjat sopa cykelvägarna!
  • Vädret idag, halv varmt, grått, tjocka moln
  • Rea typ överallt
  • Att jag hann hem till top model
  • Att jag har en happydag
Dissar:
  • Att jag inte träffar Linnea idag (ända dan denna veckan)
  • Att jag säger "nu ska jag spara mina pengar" och så går jag ut och köper saker ändå
  • Att jag inte kommer få barnbidrtag i sommar
  • Att jag är trött på mitt hår!
  • Att det är för kallt för att ha snyggast kläder på mig

Linnea - Första Bilden!

Första bilden från London är uppe på bloggen Wihooo!
Bilden är från trafalga square, näst sista dagen på vår resa. Kan inte öppna mina RAW-filer i photoshop så ni får nöja er med jpg.

Idag har jag i alla fall varit i skolan, sedan drog jag hem till Lovisa och käkade lunch, sedan spelade vi konsert och efter det drog vi in till stan. Mycket trevligt! Nu sitter jag i min säng som är full med både gamla och nya kläder och ska försöka räkna matte!

Lovisa - Le shopping

Byxor H&m - Klänning Gina tricot - Shorts H&m
Hahha awzum på konserten idag, först började en byggarbetare dansa när vi spelade Ymca, och sen gick det förbi massa poliser och så var de en som började sjunga med till låten vi spelade :) ganska svårt att inte bricta ut i gapskratt ;)
Efter konserten idag åkte jag och Linnea in till Göteborg och shoppade!! Gick i typ 100000 affärer kändes det som men jag var duktig och handlade under 5oo :) men det var ljuvligt att komma hem och sätta mig ner och ta av mig mina trånga skor mm.. ♥

Lovisa - gött!

Skiss från nån svenskalektion tror jag ;)
Jahapp, då är man hemma från skolan, en mattelektion och sedan hem. Fast jag var faktiskt duktig och räknade 9 tal på röd kurs *stolt*
Nu kommer Linnea snart så ska vi äta och gå ner till Bussta för att ha en lite konsert med våra fina änglar ♥
Sen blir de stan wiho! :)

Lovisa - tips??

Bild: Linnea
De flesta säger att de ogillar måndagar.. jag gillar dom! Bild i skolan, håller på med en mask som ser lite bakom ut men nog kommer bli asfräsig när den är klar, slapp spanskan och fick öva på nationella i engelska istället (det är på torsdag buhu!) och såklart orkester med mer flams än spel :) mycket mycket bra. Laddar för konsert och Gbg imorgon också micket najs.
Jag funderar lite på att dippa mitt hår (färga topparna) och jag undrar, är det snyggast med blonda eller typ svarta dippar till mitt hår?? för jag skulle vilja göra något wild and crazy med håret men jag vågar inte blondera hela och så. So plz, say what u think (kolla vad jag kan! MVG på de) ♥

Linnea - Monday!

+ Jag fyller 16 om 10 dagar!
+ Har sett massor med vitsippor och blåsippor.
+ Det är vår.
+ Jag hade väldigt trevligt i London!
+ Jag ska till både Båstad och Gotland inom två månader!

- Nationella i matte om 17 dagar!
- Jag är hemma från London.
- Mitt påsklov är slut idag.
- Jag har hål i mina byxor..

Becca dissar att hon inte fått tillbaka sin skoldator..

Lovisa - de sista skälvande timmarna på påsklovet

Bra start på dagen. Gå upp kvart över 6 (?!) och gå ut och gå och dela ut reklam i 1 timma och 45 minuter. När jag kom hem hade dom andra inte ens ätit frukost. Men det var skönt. Men när vi skulle laga gitarren såg vi att den hade en stor spricka. Inte bra så den är nog bara att skrota. Sen har jag spelat massa sims wiie! och förbreder mig mentalt för 33 skoldagar!!! fatta bara så få. Kanske för att vi ska till Polen en vecka men endå, om inte alls länge slipper jag den lilla idyliska skolan som har vart mitt fjärde hem i snart 10 år (andra hemmet är kyrkan och tredje mimershus) :)
Typ ny frisyr, kammade över lite så de blev mittbena :)
Bra start på dagen. Gå upp kvart över 6 (?!) (de är faktiskt ganska crazy, inte ens när de är skola går jag upp så tidigt!) och gå ut och gå och dela ut reklam i 1 timma och 45 minuter. När jag kom hem hade dom andra inte ens ätit frukost. Men det var skönt. Men när vi skulle laga gitarren såg vi att den hade en stor spricka. Inte bra så den är nog bara att skrota. Sen har jag spelat massa sims och lyssnar på gammal go slager wiie! och förbreder mig mentalt för 33 skoldagar!!! fatta bara så få. Kanske för att vi ska till Polen en vecka men endå, om inte alls länge slipper jag den lilla idyliska skolan som har vart mitt fjärde hem i snart 10 år (andra hemmet är kyrkan och tredje mimershus) :)

Linnea - New Girl!

Har ni hört om den nya serien som kommit? New Girl heter den och jag har kolla på de första 6 avsnitten och jag älskar den. Den är fruktansvärd rolig och underhållande. Jag brukar inte skratta åt komedier, jag brukar mest skratta inom mig typ.. hummhuhuhu.. Men till denna skrattar jag verkligen..
Rekommderar den verkligen!
Ni ken se den på tv4, läs mer om detta här!

Linnea - Shortsen!

Började som ett par gamla trasiga levisjeans men efter en sax, en rasp, en pinsett och nitar blev dem riktigt coola! Nu är det bara sommar som saknas..

Linnea - Pysseldag..

Det är lördag, påsklov och jag är trött.
Igår såg jag ett handsmycke på en blogg och blev förtjust i det. Så jag tog fram mitt gamla "gör dina egna smycken-kit" och knåpade ihop ett på några minuter. Satte det på handen och tryckte på en gammal ring på fingret och resultatet blev faktiskt bra!
Sedan hittade jag några gamla nitar som jag har fått från en tidning för typ 3år sedan. Tryckte fast dem på mina short och boom, ett par tråkiga shorts blir supersnygga!
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum och sedan fortsätta i huset..Wihoo!
Mina bilder från London kommer!

Lovisa - filmtips

Jag tänkte att jag kunder slänga in ett filmförslag nar jag ändå inte har något bättre för mig. Såg precis filmen och den är väldigt rolig :)
Jaa, den heter ju då Amelie från Montmartre och handlar om en ganska udda tjej som kommer på att hon vill börja göra livet lite bättre för andra. Hon hittar på massa små, finurliga saker som gör att iallafall jag blir avundsjuk på hennes bra idéer. Andra förtjänar att få ett lite sämre liv. Det fixar hon också. Som till exempel byter plats på fotkrämen och tandkrämen.. Sådana där små saker som driver en till vansinne. En trädgårdstomte får också ut och resa till kända platser och skickar vykort till sin husse... Det är en rolig och finurlig film som helt klart är sevärd!

Linnea - Beautiful!

I am in love! Ska nog sy en liknande till skolavslutningen, det hade varit nice! från Nelly.

Chilling out

Chips, nötter, cola, salta kex, nybakta tekakor, gitarrspel, ögonbrynsnoppring, flum, tangentbordskrig, tarzan och lady och lufsen.. Undrar vad som har hänt här.. En ganska (väldigt) typisk Linnea Och LoViSa weekend.
Men en awzum sak är att båda kom in på sitt förstaval till gymnasiet!!!! (och inte en sån val som sjunger utan ett val)(som en riktig svenskalärare skulle uttrycka sig).
Och nu har vi ett fantastiskt sammarbetre. Lovisa skriver och Linnea trycker på stor bokstav och vissa bokstäver. Mycket smidigt :D

Lovisa - Go dag och kväll ♥

Mina nya najs skor och en ramdom peruk. Kanske skulle bli blond ;)
Har precisley kommit hem från min asgrymma väns slipsparty ;) mys med hennes familj och 2 till (:
Innan idag var jag och snackade med några killar om hur jag skulle laga gitarren och de sa att det var ganska enkelt och att man kan göra det själv wiho! och så köpte jag dom träningsskorna, nagellack, concealer, strumpbyxor och presenter till min kompis så det har vart en väldigt go dag.
Igår, efter att ha slösat bort hela dagen med tv-shop, top model och lyckan i LA (jag är asglad att vi har skogstv i vanliga fall), förvånade jag mig själv med att komma på en asnice melodi. Så jag testade lite, skrev lite text och så och det blev rätt så nice :) melodin är ganska klar men det fattas massa text.
Det är typ en historia som utspelar sig på en rökig jazzklubb på typ 60-talet. Sånt där ar kul, när man liksom har en bild av något. Jag vet till och med vad jag vill ha för slags trummor och sånt :) asnice!

Lovisa - Lmfao

Underbara pojkar och faktiskt en bra låt, jag vet att den är asgammal men den är bra så den får vara med ändå (:

Lovisa - home again

Go bild från Spanien i sommras ♥
Jahap, då var man hemma igen. Ganska skönt eftersom mitt liggunderlag är så vansinnigt obekvämt. Känns som om jag har fått blåmärken av att ligga på det.. och så var det på Öckerö vilket betyder att det var svinigt kallt hela tiden huuh.
Mendet varfaktiskt trevligt och jag kan gå i god för Teamevangelisation (:
Back to normal så ska jag strax förbättra min hårfärg, verkligen på tiden och så ska jag längta tills Linnea kommer hem och jag får träffa henne igen ♥

Lovisa - Sanningar

Så klockren bild!!
Jag tänkte då göra som Linnea och lista lite skumma saker om mig :)
  • Jag är rädd för havsörnar bara för att jag hade en hems dröm om dem för flera år sen
  • Jag har varit världens twiligtfan
  • Jag längtar supermycket till hösten och en ny skola
  • När jag skrattar låter jag först lite som en häst och sen som en gris ;)
  • Jag pratar fjortisspråk lite mer än jag skulle vilje, säger typ typ, ofta, serriöst och liknande jättemycket
Och hoppas jag har tagit rätt dag annars blir det lite pinsamt men GLAD PÅSK GOTT FOLK!! ♥

Linnea - I'm off to London!

Nu sitter jag på planet till London och jag är så grymt taggad. Första gången jag är i Storbritannien så det ska bli spännande. När jag kommer hem är det bara att bocka av "london" från "do to before I die"-listan. Självklart kommer jag komma hem med massor av härliga bilder och minnen.
Det som är nackdelen är att jag inte kommer träffa Lovisa på nästan en vecka och jag kommer inte heller träffa min vän Louise på nästan två veckor för hon åker iväg när jag kommer hem. Jag får helt enkelt umgås ordentligt med dem båda när jag ser dem igen.
Ha det bra allihopa och glad påsk på er!

Lovisa - Grym bild!

Hahha! Just lööv it :D

Linnea - Önskelista!

Eftersom jag snart fyller 16(!!) så finns det ju en hel del saker jag skulle vilja ha..
- Urbanears plattan tomato
- vita spetsshorts H&M
- Breaking dawn på dvd
- Svarta ramar i storleken 11 cm.
- Pengar!
- MakeUpStore cover up mix
- Vita gardiner (du vet vilka mamma!)

Linnea - Åhh London!

Denna veckan har vi haft så kallad "MåBra-vecka" i skolan. Det innebär i princip att man inte gör något vettigt över huvudtaget. Idag var i alla fall i Fontin (en skog, med slingor i), där skulle man springa/gå,springa/gå 1 mil. Eftersom jag hade ont i knät igår och idag förbjöd mamma mig att springa idag. Så jag och två kompisar gick 5km sedan lulla vi runt lite, käkade kanelbulle och chillade. Åkte sedan med vår lärare ner till ett tryckeri för att snacka om klasströjor. Sedan fick vi dra hem så jag var hemma halv 1 idag. Så himla skönt!
Nu när jag sett på tv och käkat så går jag runt och försöker packa eftersom jag ska till London(!!!!) på lördag morgon. Snacka om att jag är superduper taggad. Ska fixa massor med tidsinställda inlägg till er!

Lovisa - Go dag

Bild som Linnea tog för ett tag sen ♥
Hela alla i min klass var svintrötta imorse, matte på morgonen är inte kul. Inte heller blir de flesta nior gladare av att det är ute dag och vi ska grilla korv och leka med de små. Men väl ute blev det awzum. Och allvarligt, ibland är det sjukt gott att ha kaosfula kläder och hår ;) Vi typ lekte pantgömme, grillade, fick titta på när vår lärare släckte elden som smet och när vi skulle leka med de små (min skola är från 1an till 9an) så hade vi typ roligare än de små :)
Även om jag är sjukt trött på allt som har med skolan att göra kan jag inte låta bli att tycka om den. Den och mina klasskompisar. Kommer nog att sakna dem när man slutar och så.. ganska mycket faktiskt. Om någon ur min klass ser detta, så tycker jag väldigt mycket om er allihop! ♥
Och från det ena till det andra, jag ska alldeles strax spralla iväg till ett läger så min uppdatering kommer inte vara den bästa under några dagar.. Men jag sk aförsöka fixa några tidsinställda :)
Se ya! ♥

Lovisa - FLUFF!!

Jag tänkte småhåna mitt hår lite nu ;)
(asgammal, dålig bild, men jag orkade inte resa mig, hämta kameran, ta ett kort, ladda upp det på datan även om mitt hår är i sitt esse om fluffighet nu.. du förstår senare..)
Det är otroligt fluffigt, och jag överdriver inte (se bilden), det är för långt för att vara sådär assnyggt just nu eftersom jag försöker få det att växa ut och en sak som jag märkte idag när jag och Linnea va och gymmade (duktiga som va är) är att det typ hoppar runt när jag springer.. Det är inte bara några lockar som studsar utan hela håret är som en sammanhållen, fluffig, studsande boll. . Men men den som kanske ska bli fin får väll lida pin ♥

Linnea - Instagram!

Instagram har äntligen släppts till android! Lycka!

Lovisa - randomnes

Sharmig bild va? ;)
Jag var då precis inne i stan och tog passfoto.. Jag ska till Polen med klassen osv. Bilden blev bra men det jag måste skriva av mig lite om är MIN FÖRSKRÄCKLIGA NAMNTECKNING!!! När jag fixade mitt förra pass för typ.. 5 och ett halvt år sen och jag var typ 10.. Namnet står precis likadant! asfult och jag ska ha det tills jag blir 21..
Men min pappa var snäll och frågade han som jobbade där (som var väldigt snygg) om man var tvungen att vara polis om man skulle jobba där (och göra pass och sånt) och nej gott folk, men behöver inte det. Kan vara bra att veta tänkte jag ;)
Jag taggar jättemycket för att spana in 2 topmodel sverige avsnitt nu WIHO! :D
+ så är det bara 9 dagar tills man får premelinära antagningen till gymnasiet! Jättesnart ju! Är taggad till 1000 och hoppas som en galning att jag kommer in på LM så jag inte behöver gå på mimers.. så hoppashoppashoppas!! (:

Lovisa - Things I want

Bikini från h&m allt annat från monki :)

Lovisa - feets

Mina fossingar idag :) skor (piffade) och strumpor från monki om någon undrar byworna är från vero moda tror jag  (:

Linnea - Bra!

Bra låt och vacker video!

Lovisa & Linnea som små!

Översta bilden är på mig (Linnea) och Lovisa 2010 tror jag. Den undre bilden är på oss två för ett halvårsedan.
Jag tycker att vi har förändrats ganska mycket de senaste två åren men jag vet inte om någon utomstånde ser någon större skillnad. Vi är i alla fall mycket bättre vänner nu för tiden. Konstigt nog har vi bara varit riktigt bra vänner i lite mer än ett halvår även om vi känt varandra i många många år. Jag känner på mig att vi kommer känna varandra i många år till!

Linnea - The Truth

När jag hade färgat håret brun.. Foto: Julia
Idag har Lovisa skällt på mig för att jag aldrig bloggar så jag tänkte jag kunde fixa ett inlägg nu!
Tänkte köra några sanningar om mig!
- Jag älskar att fotografera och äger mina drömmars kamera!
- Jag har spelat valthorn sedan 3:an.
- Jag älskar skor.
- Jag älskar även att resa.
- Jag vill jättegärna lära mig vågsurfa.

Lovisa - Queen

Tycker denna låten passar mig lite eftersom jag åker på min bicicleta överallt ;) plus, så är queen asgrymma!!!

Lovisa - Flumm!

Bara för att jag och Linnea har otroligt kul med en webcam!!!
Och nej, jag (Lovisa) ska inte bli svenskalärare, utifallatt något är lite felstavat (:
Vi fick aaasmycket kakor idag i skolan Wiho!!! Så jag tror att det kan hända att jag är något flummig och skriver lite osammanhängande ;)
Men det är sån jag är, vissa dagar (för det mesta måndagar) är flummigare än andra.. Särskillt efter kakor hehhe...

Lovisa - Söndagskväll

Bild: Linnea
Allvarligt så känns det som om jag är lite överkulturell. Själv spelar jag trumpet, privat och i 3 orkestrar, jag är med i en musikal, spelar gitarr, är boknarkoman, älskar att skriva  och sjunger typ exakt heela tiden.. Förra helgen var jag på teater och denna helgen blev det opera.. Hoppas man inte kan få överdos av kultur. Men det är rätt chill ändå :)

Lovisa - härligt

Bild tagen av mig för länge sen
Sol och aprill. Man kan nog säga att det officiellt är vår nu! (än så länge).
Det är så otroligt gott att gå upp ganska tidigt och se att det är fint väder ute. Jag ska nog vara med Linnea idag, kanske åka lite skateboard, spela massa gitarr och gå på opera sen ikväl! :)
En bra sak är att jag håller på att bli lite bra på gitarr (wiho!) den dåliga saken är att min gitarr är trasig :( Jag skulle stränga den och då lossnade stallet. Så om någon har tips hur man lagar sånt, PLEACE FEED ME WITH INFORMATION!!!
För tänk när den är hel, då behöver jag inte spela på mammas, och det bästa av allt är att det är otroligt coolt att ha en egen gitarr (som funkar).
Och btw, jag kan vERKLIGEN inte åka skateboard. Jag har precis köpt en liten en och ska försöka lära mig. Så om någon har tips på hur man lär sig sk8a, blir jag glad för det också :)
Nu ska jag inte skriva mer. Ha en bra dag!
xoxo

RSS 2.0