Linnea - Trött!

Tisdag och jag är helt slut. Helt sjukt hur snabbt man blir beroende av 10-11 timmar sömn varje natt. Man blir inte så himla rolig efter 6 timmar sömn. Även om jag har velat gå och lägga mig sedan klockan 4 så är jag. För idag fick vi reda på att vi har sovmorgon imorgon bitti. Att börja 2 timmar senare än i vanliga fall och sedan ha skolfoto känns helt OK! Idag började vi psykologi på riktigt och det är verkligen jätte intressant! Nej, nu måste jag släpa mig till mitt rum och försöka hitta något att ta på mig imorgon och sedan lägga mig i sängen och läsa harry potter! Bjuder på en bild på mig från i fredags även om många av er som läser detta redan sett bilden på både instagram och facebook. Orkar inte fixa något bättre!
PS. 
Mina vita skor är köpta på skopunkten, Lovisa! bara så att du vet ;)

Lovisa - dagens

Detta hade Linnea på sig. Klänning h&m, skor din sko, brillor Jc. Visst äger det att jag vet vert hon ha köpt sina kläder!! woho
Och jag hade linne från New Yorker, skor maxi (y), kjol monki och tillfälligt råsa toppar! :D

Linnea - Några av de senaste från Instagram!

1. Mammas födelsedagstårta som jag gjorde. 2. I'm watching you! ne hahahha. 3. Mitt fina mobilskal. 4. Snodde Lollos pink glasses!
Vill du ha mer? kolla in min instagram @bolmstedt

Linnea - Sjukt duktig kille!

 

Lovisa - Naw!

Den lilla mirandan fick jag av mammis i namsdagspresent absolut adoreble! (och jag vet att min mobil äger fett!!)
Helgen gick fort, som i typ SWISH och så ver den över. Fast idag har jag tre lektioner, musik, musik och no. No-läraren verkar asbra så det blir nog gött :) Första orkestern idag också det blir nice, lite gamla vanor som kommer igång. 

Lovisa - Grattis Mammis!

Grattis till lilla mamma som fyller år idag! :)

Linnea - Känner mig duktig!

Ja ni kan ju se vad jag har haft för mig idag. Som ni ser behövdes det städas! jag har även damsugit upp varje dammkorn också. Nu steg mormor och morfar in genom dörren så nu blir det kalas för mamma! 

Linnea - To all who suffer, tomorrow will be kinder!

Nu glömde jag skriva en hälsning till min mamma som fyllde år i torsdags! så den får komma nu. Grattis mamma! Jag var en sådan snäll dotter att jag ställde mig och bakade tårta till henne. För er som följer mig på instagram vet redan det (@bolmstedt). 
Imorgon börjar min gymnasietid på riktigt.. Wihoo! nä men jag är faktiskt taggad på skola nu. Det ät ju faktiskt kul att gå i skolan!

Linnea - Happiness Hit Her!

Som jag skrev för en vecka sedan så har jag precis börjat gymnasiet. Jag har valt att inte skriva om det i veckan dels för att det inte har hänt så mycket. Nej det är fel! Det har hänt en himla massa men vi har inte gjort så mycket i skolan. Vi har haft "lära känna-vecka" vilket innebär att vi har haft ca. 2 timmar skola varje dag. Om jag var taggad på gymnasiet förut så är det ingenting i jämnförelse med vad jag är nu. På måndag börjar vi med riktiga lektioner och jag är sjukt taggad på att ha psykologi som det första vi gör i hela gymnasiet. Jag tror att dessa tre året kommer bli helt awesome eftersom vi har väldigt mysig skola, härliga lärare och massor med härliga personer i klassen!
Om någon skulle undra så kommer kjolen från h&m, linnet från JC, munktröjan är köpt på göteborgs filmfestivalen och jeansjackan fick jag av pappa :)

Lovisa - Harry Potter in my heart!


Lovisa - Normalitet

Det var så otroligt skönt igår. Jag och Linnea har inte setts sen tisdags och under den tiden har jag i princip bara pratat med sånna som jag ite känner än. Supertrevliga men det är lite utmattande med alla nya intryck. Så därför var det sjukt skönt att komma hem till Linnea. Det första vi gjorde var att börja prata om Darren Criss (♥) och skor. Sen gick vi ut och fotade, köpte choklad och på kvällen kollade vi film. Precis som vanligt! så himla skönt!

Linnea - ♥


Lovisa - Jag igår :)

Pappas skjorta, klänning hm skor 2-hand, brillor lindex

Lovisa - Our life i ett nötskal!

Bakgrundsinformation: Linnea blir bäst på bild när hon är naturlig. När hon är naturlig rör hon på sig. Jättemycket. Så alla bra bilder blir suddiga. Fast denna är nästan skarp! woho lyckan när det händer.. (fötter).
Linneas pappa undrade vart vi var. Vart brukar vi vara en fredagskväll frågar vi. Svar: Vi sitter och dricker soda och karvar i träd. En helt vanlig utekväll för två 16 åriga tjejer!
 

Lovisa - Glad gymnasiumtjej!

Den här sjukt snygga kassen fick alla ettorna :D
Detta hade jag på mig idag:) Tror inte att världens sjukaste snyggaste skor har hälsat på här förut men nu har de det! Mina ögonstenar som faler sönder bara av att man kollar på dem ;) 
Jeans, Lindex, Klocka, ullared
 
Andra dagen på gymnasiet idag och jag älskar redan skolan. Det är massa asjobbiga trappor och förvirrande att hitta men lärarna verkar vara asbra, iallafall dem jag har haft. Klassen verkar också supergo, es1sa1b, yey, inte alls långt namn.. Och imorgon har vi första musiklektionen! Tjoho :)

Lovisa - Mermaid #2


Lovisa - Pyssel och fjärilar!

Det här har jag gjort idag :) tyckte att min kamera behövde en lite pyamas för att jag ska slippa bära på min feta väska. 
Idag är i alla fall sista dagen innan gymnasiet. Det som först gick från ett år till ett halvår, till ett sommarlov, till 2 veckor, till fyra dagar har nu blivit imorgon. Jag är taggad och såklart fylld av fjärilar i magen. Fast jag gillar att gå i skolan, så det ska bli skönt. Jag är waldorfbarn, vilket betyder att jag har gått på samma skola sen jag var 6 år. Min syster gick också där och mamma jobbade där. Så det blir en väldigt stor skillnad för mig med ny skola i ny stad och med helt nya människor! Håller tummarna för att det ska bli awesome!

Linnea - Svar på tal!

Det var någon som frågade vad symbolen jag målade på min arm står för. Den står för "the deathly hallow" (dödsrelikerna). En harry potter grej! Det är svårt att förklara så kolla in detta klipp där de förklaras!
 

Linnea - The elder Wand, The cloak of Invisibility and The resurrection Stone..

I want i tattoo like this ♥

Linnea - !!!!

Klockan är sent och jag borde palla mig i säng med det går inte. Fjärillarna i magen flyger för fullt och mina tankar snurrar runt. Sorgen och glädjen blandas och tiden flyger iväg. Just nu tänker jag bara på hur lyckligt lottad jag är. För 16 år sedan föddes jag till en värld med en mamma, pappa och en bror, en familj helt enkelt som älskar mig villkorslöst. Det går inte att förstå hur många barn i världen som saknar det. Jag har haft turen att växa upp i ett sådant fint land som Sverige, med föräldrar som ger mig fler oförglömliga utlandsresor än vad jag förtjänar och jag har alldeles för fina vänner. Hur kunde jag ha turen att få ett sådant fint liv? Vad gjorde jag för att förtjäna sådana fina, hjälpsamma föräldrar? Den som gav mig allt detta visste inte vad den höll på med! Varför ge mig detta? Varför tänker jag inte mer på hur tacksam jag är? Jag borde vakna upp varje morgon och tänka "shit vilket grymt liv jag har och idag ska jag leva det till fullo". Om 45 min är sista dagen på sommarlovet slut och ett nytt kapitel i mitt liv börjar. Imorgon ska jag styra mina första steg mot gymnasietiden. Varför skjuter jag upp på så mycket saker jag vill göra? Varför inte leva varje dag som om den vore din sista när livet endå är så kort?

Lovisa - Sista söndagen..

Såhär har sista söndagen på sommarlovet spenderats! Jag och Linnea hittade en bild på en sån här så jag var bara tvungen att sno ihop ett par ;) Den lilla är min och den stora Linneas. (Mobil/mp3-fodral) Ha en bra kväll :)

Linnea - Hej!

I går kväll drog gänget som grillade (om ni minns siluettbilderna) iväg till samma ställe och tältade en natt. Badade, grillade, skrattade m.m. Vi missade dock detaljen att ta med oss liggunderlag så det var hopplöst att försöka sova. Så när jag sedan kom hem vid halv 10 på morgonen sov jag ca. 2 timmar innan jag sedan drog iväg och spelade med orkestern på Göteborgs kulturkalas. Efter det direkt hem, käka och sedan träffa en vän som ska flytta iväg nu när vi börjar gymnasiet. Passa på medan hon är hemma. Nu ska jag lägga mig i sängen lyssna lite på min nya musikdrog och sova till jorden går under.

Lovisa - Bra känsla

Shit vad jag är taggad på att börja skolan! 4 dagar kvar nu. Jag är inne i höstkläder humör, eller varmt blandat med kallt igentligen. Jag älskar att ha bara ben tillsammans med varmare på överkroppen. Svinsnyggt!! Såhär såg jag iallafall ut igår, minus skjortan och munktröjan. Min kära hatt blev använd första gången på väldigt länge. Den är för liten när mitt hår är fluffigt och jag har inte plattat det på typ hela sommaren för att jag inte vill slita för mycket på håret. 
Juste. Om någon vet vem som skickade världens finaste halsband till mig så hälsa att jag är superlycklig! Tack du fina människa ♥
 

Lovisa - Andra gången Gadd

Jag och pappa var inne och kollade på Eric Gadd igår på kulturkalaset. En otroligt bra och ösig konsert! Jag har sett honom två gånger den sommaren och ser honom gärna igen. 

Lovisa - Litet tips

Förut använde jag picasa och picnic när jag fixade med bilder, men eftersom picnic har lagt ner har jag hittat en ny sida. Pixlr heter den. Man kan göra massa konstiga avancerade saker som jag inte fattar något av, eller så kan man bara försköna bilder :) Så nu är det pixlr som gäller för mig :)

Lovisa - Just saying OMG!

 

Linnea - What I Want!

( x | x )
Det finns så mycket fint här i världen att jag blir alldeles galen. Jag önskar att jag var modigare och att jag vågade göra alla dessa grejer med mitt utseende. Vem vill inte leva ett liv i blonda toppar? Gud va jag vill ta fler hål i mina öron så att jag kan ha sådana där örhängen. Funderar på att leta reda på några magnetörhängen i stan. Det är ju perfekt för oss fegisar!

Lovisa - Bästa vän ♥

Jag och Linnea hade en otroligt go vecka på Basholmen! Vi kollade på 13 filmer, flamsade, badade (bland annat i mareld!), grillade och hade det allmänt chill. Bilden är från när vi var ute och finrodde på kvällen :)

Lovisa - Omsydd

Sydde om en gammal kjol, den var nedanför knäna förut med en smal ressår så jag fixade till den lite :)

Linnea - Tips!

Tisdag och jag har tråkigt så jag satte mig och läste ikapp lite inlägg på mina favorit bloggar. Då jag ramlade över ett inlägg som en tjej som heter Ellen har skrivit. Hon driver en av mina favoritbloggar eftersom hon är en väldigt duktig fotograf, cool stil, är sig själv och är vacker som bara den. Hon har dessutom goda tankar om ämnet vikt och mat! Om ni inte har något bättre för er så tycker jag att ni ska klicka in på hennes blogg, läsa inlägget om mat och ta en funderare. Hur lever du dit liv?
http://stylebyellen.com/2012/july/det-har-med-mat.html#comment

Linnea - True Summer ♥

Igår drog jag och tre vänner ihop och åkte och grillade på kvällen. Vi gick till en avskild liten mysig strand där vi badade, fotade (random pose och stålmannen pose), grillade på öppen eld, dansade runt och snackade m.m. Det var extremt mysigt och man fick riktig sommarkänsla. Så tack till mina fina vänner! Varför kommer man inte på att göra sånt här i början av sommaren? 
Idag är det exakt en vecka kvar till jag börjar gymnasiet.. Ihhhh!!

Linnea - a mermaid kiss ♥


Linnea - I full gång!

För er som har missat det så har jag och Lovisa varit på Bassholmen i en vecka (en ö). Där vi bland annat har filmat till en kortfilm. Det känns fruktansvärt kul att vara igång med filmandet med min kamera eftersom det är en av anledningarna till att jag köpte den. Jag har försökt mig på att filma några gånger förut vilket resulterade i en film där jag står och snackar och ananas och att jag hatar mitt favoritämne i skolan (inget för allmänheten helt enkelt). Sedan har jag faktiskt gjort en höstfilm som inte gick att spara (fråga mig inte varför men mitt filmprogram la ner). Nu är jag i alla fall jättetaggad på att börja klippa ihop denna film. Bilderna är screenshots (eller var det heter) från några av filmklippen. Förhoppningsvis kommer filmen upp på bloggen någon gång i framtiden men jag kommer klippa klart filmen i min egen takt och om det kommer ta 3 år eller för evigt så få det ta det. Jag vill inte känna någon press. 
Jag och Lovisa har i alla fall fått blodad tand för det här med film och planerar redan in en ny film, Det gäller bara att komma på en idée!
 

Linnea - Sommarfynd!

(jättefult ihopklippt, orkade inte göra det hela så fint)
Eftersom jag shoppat en del denna sommaren tänkte jag visa det. ohh så intressant!!
1. Jumpsuit från H&M
2. Klänning från JC
3. Klänning från H&M
4. Linne från H&M
5. Linne från Lindex
6. Klänning från H&M
7. Kjol från GinaTricot
8. Shorts från GinaTricot
9. Skor från skopunkten
+ en svart hatt och några örhängen.
Jag vet att det är en del men hur kan man låta bli när det mesta kostade ca. 50 kr? Den gröna kjolen och skorna är de enda som är köpa i orginalpris de andra har det varit superrea på.
Den gröna kjolen (7) och den plommonlila klänningen (6) köpte jag i början av sommaren men passar på att visa dem nu!
Nu hoppas vi på lite sommarväder så jag får användning för allt!
 

Lovisa - Vackra!s

De här skorna är så galet fina!!!

Lovisa - bebisar!

Min och min systers katter! Wissman till vänster (systers) och Francis till höger! Visst är de bara helt bedårande!

Lovisa - seg dag

Bild från i våras :)
Idag har jag gjort exakt ingenting förutom packat och kollat på glee. whii, kul liv.. Jag och Linnea drar till en ö på lördag så jag tänkte bla klar med packningen redan idag. Har med massa saker eftersom vi ska fota och filma och sånt så jaa.. det var väl allt jag hade att dela med mig av idag :)

Linnea - Old stuff!

Hittade denna gamla bilden på mina earcuffs på datorn och började fundera på varför man jag inte använder dem längre? Man har så himla många gammla fina grejer hemma både i smyckeskrinet, garderoben och på skohyllan. Det är synd att man inte längre använder sina gamla favoriter. Jag ska i alla fall gräva lite i mitt rum och se vad jag hittar för godbitar. Gör det ni också, man vet aldrig vad man kan hitta för spännande!

Linnea - Världens sämsta uppdatering!

Usch! jag skäms över mig själv va dålig jag är på att blogga..Jag har i alla fall varit ute med båten, varit sjuk, shoppat massor, umgåtts med Lovisa, umgåtts med Joel och Louise, bakat kanelbullar m.m. 
Nu håller jag på att packa inför en vecka på Bassholmen där jag tänkte göra en film. VI får se hur det går med det och om den kommer upp på bloggen, det beror på hur den blir..
Är i alla fall supertaggad!
 

RSS 2.0