Lovisa - Bara för att jag älskar mina nya skor ♥

Köpta i Polen för typ 180kr ♥

Linnea - Tagga helgen!

Denna veckan har vi massor med skolarbete och därför är det skönt att ha något att se fram emot. För jag har precis bokat biljetter till Dark Shadows åt mig och Lovisa (min födelsedagspresent från henne). Vi båda älskar Johnny Depp så det kommer bli grymt. Sedan ska jag sova hos henne vilket alltid är lika trevligt.. Jaaa sedan är det måndag och skola igen. Sista "riktiga" veckan vi kommer ha i grundskolan.. Hissnande vad tiden går fort..

Lovisa - Lollipop

Världens sötaste musikvideo! ♥

Lovisa - En upplevelse rikare ♥

Ett ljus från en restaurant ♥
Sådärja, nu är jag hemma från en riktigt bra klassresa! Det har vart mysigt, fint, billigt, ganska god mat, sköna sängar och bäst umgänge. Kommer sakna de små trollen i höst ♥ Fast allvarligt talat, det är riktigt skönt att vara hemma

Linnea - Bye Bye Blackbird..again


Linnea - Monday!

Husen mittemot vårt hotel i London!
Det är plötsligt måndag igen och jag är hemma och är snuvig. Man jag har faktiskt varit lite duktigt idag i alla fall. Jag har nästan skrivit klart ett arbete som ska vara inne på fredag så det ska blir skönt att slippa tänka på det mer och fokusera på det andra arbetet som också ska vara inne på fredag.
Du som skickat en "elak" kommentar till mig, du glömde det där med IP-adress. Så tänkte bara att du ska veta att jag vet vem du är. Jag förstår inte riktigt din grej, tror du seriöst att jag bryr mig om vad du tycker?

Linnea - Fina mamma!

Jag vill hälsa till min fina mamma idag eftersom det är mors dag! Orkar inte riktigt skriva värsta novellen om hur awsome du är för det skulle ta halva natten men jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig även om jag kanske inte visar det varje dag. Tack mamma för att du finns!

Linnea - Senaste från Instagram!

1. Klasströjan..2. Klänningen som jag kommer bära på skolavslutningen..3. En bild jag målat i skolan..4. Min bebis i solen på Gotland.
Vill du ha mer? Du hittar mig på @Bolmstedt på Instagram!

Linnea - Anledningen!

Anledningen till att uppdateringen är kass är för att Lovisa är i polen och jag ligger hemma och är sjuk, mår inte alls bra. Jag är så pigg att jag tror att jag orkar hålla som vanligt men jag blir svintrött och måste typ lägga mig ner när jag springit upp för trappan. Jag blir dessutom ännu tröttare av värmen och solen. Varför???!! jag som vill kunna njuta av solen och värmen....

Lovisa - Bye bye Sweden, Hello Polen!

Underbara, älskade Kent ♥
Jaa nu var det dags! Ikväll klockan typ 9 går planet med mig och min klass till Polen! Blir nog riktigt najs :) Lite nervös för att kolla på koncentrationslägrer men jag tror att det är en bra sak att göra, för att utvecklas som person och få bredare syn på världen. Fast det är ju lite segt att åka från vädret här men jag tror at det skulle vara ganska fint iallafall så det löser sig.
Ha det ♥

Linnea - Friday and I don't feel so well!

Det är fredag och solen skiner som sjutton, LOVE! Annars så har jag haft musikprov idag och det kändes helt ok men dessvärre mår jag lite sisådär. Jag känner mig lite snuvig vilket är skit eftersom jag massa jobbiga inlämningar nästa vecka. Aja nu ska jag i alla fall dra iväg och kolla på musikal sedan ska jag hem och sova mmm.. :)
Körde helt utan smink idag vilket är skit gött. Dels för att jag var för lat för att sminka mig imorse och för att nu när det nästan är sommar tar jag endå bara lite mascara på överfransarna så varför göra sig besväret?
Ut och njut av nästansommaren!

Lovisa - Vackert!

Detta är så sjukt vackert! Någon gång måste jag skaffa noterna eller planka denna för det är så fint!♥

Lovisa - Think I like it this way

Linne - Monki. Shorts - 2-hand
Wonderful att kunna ta på sig shorts och linne på morgonen! Det är varmt, min klass är omogen (på ett bra sätt som antagligen betyder vattenkrig) och ikväll vankas det konsert :) Bara lite skola där emellan. Juste, vi ska ju inte ha så mycket lektioner för vi ska kolla på ett gäng som kommer och spelar konsert! Livet leker
Peace

Lovisa - En liten tanke bara..

Kom på en lite intressant grej. Vissa tycker att det är onormalt och så att vara homosexuel.. Människa heter homosapiens på latin. Homosapiens, homosexuel.. Borde det inte vara logik att det är mänskligt, eller precis lika normalt att vara homo som hetro?? För hetro har inget med homospiens att göra alltså ordet.. Okej, jag vet inte om jag fick till det bra men hoppas att du förstod :)

Lovisa - Måndag skulle jag precis skriva när jag kom på att det är tisdag..

Ny earcuff ♥
Åkte in till stan för att leta skor, gick helt värdelöst. Om skorna är snygga är de antingen för små, för stora eller alldeles för sjukt höga klackar.. Inte kul! Och så vågar jag inte riktigt beställa heller..
Aja, trevligt var det i alla fall :)
Och juste! vi stötte på Justin Bieber på Åhlens lite sådär hahha!

Linnea - SommarFlicka!


Linnea - Bye Bye Blackbird..


Lovisa - det där med rubrik...

Linnea, vid färjan till Gotland ♥
Ojoj. Jag heter Lovisa och har världens sämsta uppdatering!
Men nu är jag tillbaka (tills jag drar till Polen på lördag!!!)
Det är så fett skönt ute nu! Sol och supervarmt. Jag trodde att vi skulle komma från ett sommar Gotland till regn och rusk, men som vanligt följde vädret med.
Till ni som inte har varit på Gotland, ÅK DIT! Det är en underbar ö (iallafall visby). Jag är redan taggad på att åka dit om två år till :)
Ikväll ska vi ut till stugan med familjen och grilla mysmys ♥
(Och inte för att skryta men jag gjorde 3 mål på fotbollen!)

Hemma Igen!

Jag och Lovisa har återvänt från några riktigt härliga och roliga dagar på Gotland. Vädret var så galet fint. Nu är vi i alla fall tillbaka till i skolan och på bloggen. Fler bilder kommer med tiden men sålänge bjuder jag på en bild på oss i gräset, i parken, i Visby.

Linnea - Hiss & Diss

+ Jag är i Gotland nu.
+ Snart är det sommar.
+ Snart börjar jag gymnasiet!
- Jobbigt skolarbete innan jag slutar 9:an.
- Regn.
- Snygga dyra skor.

Linnea - From London!

Some photos from London.
1. Hyde park. 2. Mamma utanför Harrods. 3. Bror framför Tower Bridge.

Linnea - Feelings!

Hej Mobilbild!
När jag ändå håller på och visar bilder som jag har ritat kan jag likaväl passa på och visa min bilduppgift i skolan. Uppgiften är att måla en känsla. Även om jag inte känner mig jättenöjd eftersom jag skuggade väldigt hastigt så tycker jag att det förmedlar en känsla. Vilken känsla det är har jag inte riktigt kommit på än..

Linnea - På Gotland!

Som Lovisa berättade så åker vi till Gotland idag och vår uppdatering kommer därför inte vara så bra men vill ni veta hur vi har det så kan ni följa mig på Instagram! Jag ska försöka att uppdatera några gånger per dag.
Bilderna är några av mina instagram-bilder.
Följ mig på Instagram där jag heter Bolmstedt!

Linnea - Resultatet

Tänkte visa resultatet från lördagens ansträngningar. Visst är den inte helt klar än men endå. Ska glra underläppen lite större och göra skarpare skuggor. Ska även fixa halsen för just nu saknas några cm på den. Försökte ljusa upp bilderna i photoshop men det blev helknas så ni får tåla mörka, gråa bilder! va tycks?

Lovisa - Snart!!

En rauk i Gotland tagen för typ 2 år sen
Imorgon åker jag och Linnea med våran orkester till Gotland! Längtar så sjukt mycket. Vi är borta till söndag så det blir en ganska lång resa :) Vi har varit där en gång innan och det var en galet bra resa. Kanske som alla goa i orkestern, det är faktiskt det roligaste jag gör nu. ♥

Lovisa - VILL HA!!!

Typ världens snyggaste skor från Brandos! (499kr) Å tänk om man hade sådana skönheter ♥

Hello Monday!


Linnea - My day!

Suddig webcam bild sent på kvällen.
Det är i alla fall dett jag har haft för mig idag. Jag har målat eller skissat eller vad man nu kallar det när man använder blyertspennor. Jag har i alla fall målat av en kändis idag, en man faktiskt. Mitt första intryck är att det är lättare att måla män än kvinnor. Det är bara munnen som är lite knepig på män. Jag lovar att visa bättre bilder någon dag när jag är klar!

Linnea - m'aimer pour qui je suis!


Lovisa - Nice

Har vart med mammis och handlat skor (älskar dem! Sådär snyggt halvudda som jag gillar) och klänning på 2-hand plus hårfärg! Äntligen! hoppas bara att det syns :)

Linnea - Darren Criss!

Som jag berättade förra veckan så fastnade jag för Glee och Darren Criss (Blaine Anderson i Glee). Jag hittade på google att han var med i några musikaler med sitt team Starkid. Jag har de senaste dagarna sett musikalerna "A very potter musical" och "A very potter sequel". Båda två var helt grymma, det var extra bra eftersom jag redan är harry potter fan och det var en slags parodi på det +att Darren spelar Harry!. Kolla in de här! och Här! Kolla även in deras andra musikaler! Skitduktiga är dem!

Lovisa - äntligen klar!

Halvbra foto men jag tänkte visa min Rihannabild :)

Lovisa - One little rose

En av de fina blommorna jag fick av familjen efter musikalen ♥ (inte lika fint kort som Linneas på hennes blommor men jag skyller på kameran och hennes skills) ♥

Lovisa - Sv.

Gammal självporträttsbild
Jag fick en anonym fråga om jag var nöjd med min frisyr. Jag kom inte på något annat sätt att svara den på ;)
Ja, jag är typ nöjd med mitt hår. Ibland är det för krulligt, ibland för rakt. Jag håller på att spara mitt hår till typ axlarna och det är inte kul att spara hår! Men jag testade att ha mittbena och nu trivs jag med frisyren :)
Jag färgar det med henna och det kan jag verkligen rekomendera! Håret blir starkare och får bättre kvalitet och så. Fast man måste vara säker på att man vill ha det tills det växer ut för det är väldigt svårt att bleka bort. Fast man kan ju färga över med en  mörkare färg :) ♥

Linnea - Presenterna!

Det var en som hade kommenterat och bett mig visa mina presenter. Så här är de! Det kanske inte är så många men jag är glad ändå. Vad kan jag begära? jag får åka utomlands nästan varje år, ska jag då kräva massor med dyra presenter?
Jag fick i alla fall:
- Hörlurar från Sony (som aldrig lämnar mitt huvud)
- Breaking Dawn.
- Lalehs och Adeles skiva.
- och pengar!

Lovisa - Dream!

Fatta hur sjukt snyggt detta linnet är! med djup rygg och allt ♥
Från KAN DEE, 329kr
I´m in lööv!

Linnea - Ja..det där med rubrik!

Hej bild från stenåldern (2009?)
Gammal smickrande bild jag hittade. Jag sitter vid vårt "stora datorn" (inte min skol-laptop alltså) och försöker rensa bort bilder. Då hittade jag denna och jag tänkte "Ah.. varför inte?".
Kollade på Lovisa när hon hade musikal idag och hon var skitduktig! Jag är så stolt över min lilla Lovisa! Vad den fina kan sjunga! Det är sjukt vad jag är avundsjuk på henne. När hon sjunger låter det vackert som bara den och sedan när jag försöker mig på en låt så låter jag som en kråka..
Godnatt!


Lovisa - Musikal! ♥

Har precis haft musikalföreslällning! gick superbra och var grymt kul. Fast lite synd att vi har övat flera månader på något som vi bara skulle visa upp en gång men men. Alla små spotlightare var ASGRYMMA! ♥

Lovisa - Puppet pals ♥

Bara för att jag älskar Harry Potter!! ♥
(och för att detta är så sjukt grymt BRA!)

Linnea - Söndag!

Bilden är ett gammalt självporträtt som jag visade på min gamla blogg? Och en bra låt som jag drogar och försöker lära mig på gitarr..
Söndag idag, för er som missat detta.. Idag har jag bara gått runt, städat mitt rum och lyssnat på bra musik (dansat loss). Det har varit en sådan dag som man har ibland idag. En sådan dag man bara vill ligga i sängen hela dagen, lyssna på musik och inte göra något vettigt alls. Konstigt nog brukar detta inträffa på söndagar? (kanske för att jag vet att det är skola nästa dag?).
Igår var jag och Louise hos vår vän Joel hela eftermiddagen, vilket var trevligt!
Joel bodde nämligen med gångavstånd från mig förr och nu har han flyttat så jag träffar typ aldrig han. Aja, när Louise åkte hem så stannade jag en stund till, sedan var klockan plötsligt 1 och vi hade pratat bort x antal timmar.. Ops! Hej sömnbrist!
Imorgon ska jag kolla på mina vänners musikal! Ska bli jättespännande! bara så ni vet..

Lovisa - Then, now

Tyckte det var lite kul, bilden till höder är från typ augusti! Mitt hår har växt så sjukt mycket! Även om jag diggar att ha längre hår, saknar jag bar nacke- känslan.. ♥

Lovisa - Boktips!

De här böckerna är sjukt bra! Det är en serie på än så länge 3 snart 4. Jag har läst de första 2 på svenska, Fallen ängel och Förlorad ängel. Den 3dje kommer ut på svenska snart :)
Det handlar om Nora och hur hon träffar en allt annat än en vanlig kille. Han är mystisk, han är farlig och hon blir motvilligt indragen i hans nät. (Jag vet, det låter som vilken kärlekshistoria som helst).
Men böckerna är så himla spännande! Jag sträckläste de första 2, den 3dje tar längre tid eftersom jag inte pallar vänta tills den kommer på svenska. Jaa ett litet tips sådär ♥

Lovisa - Lite annorlunda kanske

Eftersom min kamera inte vill visa bilderna på datorn får man ta sista utvägen och rita loss lite på paint. Em, ett sånt linne vill jag ha i alla fall :) tyckte det var lite kul.
Slutade 12 idag fett skönt! och så ska jag på något sätt ta mig upp till stallet, inte en aning hur.. Men det löser sig nog. Okej, väldigt random.. Jag är lite random idag, har blandat ocra och blått på mina kläder.. Faktiskt ganska kul :) Jaja, see yA! ♥

Linnea - Glee!

Jag antar att anledningen till att jag varit lite frånvarande från bloggen är att jag inte haft någon lust att göra något vettigt när jag kommit hem från skolan så de senaste dagarna har jag bara suttit i min säng och kollat på Glee och The Glee Project. Jag vet att jag inte har något liv! haha men tredje säsongen är faktiskt bra! Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa tredje boken i Hungerspelen! Wihoo! Godnatt!

Lovisa - Tålamod..

Sitter och ritar en av världens vackraste kvinnor. Men det tar tid! jag har suttit med bara rosen och en lock i typ 45 minuter.. Jag ska försöka hålla på länge, jag brukar bara "slänga" ihop billden men nu är det andra bullar!♥

Lovisa - En låt så där..

Sitter och försöker rita av Rihanna och lyssnar på Traveling Wilburys. Mycket mysig musik! ♥

Lovisa - Jelly heart

Var i stugan i går och fotade massa ♥

Lovisa - White as snow and green like summer


Linnea - Samuel Larsen!

Såg denna grymt duktiga kille på Glee. Inte nog med att han sjunger som en gud, han är dessutom sjukt snygg! Jag brukar vanligtvis inte tycka att killar med sådan stil är snygga men shit alltså! Jag vet inte vad men något med honom är det som gör honom så himla speciell! Om ni precis som jag inte kan få nog av honom så kolla in glee, sök på Samuel Larsen på youtube och på google..

Linnea - I hope you will be in my dreams tonight..


Lovisa - Maj ute maj inne maj i hjärta maj i sinne ♥

Håller på med ett fotokollage med saker som betyder ♥
Superhärligt att kunna gå ute i bara tunn kofta!
Kjolen är från Monki, strumpbyxorna Lindex, Linnet sytt själv och koftan tror jag att mormor eller mamma har stickat ♥
Nu blir det ut till stugan med mammis och pappis och njuta av att vara ledig, ung och såklart att det är sol ute! ♥

RSS 2.0