Linnea - sometimes you need music!


Lovisa - Light up your face with gladness, Hide every trace of sadness

Okej nu blir det samma bild som igår, men jag kom på att Linnea hade en nästan likadan på facebook, plus att jag har hittat en så sjukt fin låttext, Smile av Charlie Chapling :)
Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking.
When there are clouds in the skyyou'll get by.
If you smile through your pain and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through
For you.
Light up your face with gladness,
Hide every trace of sadness.
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying.
You'll find that life is still worthwhile-
If you just smile.♥



Lovisa - tydligen vintertid..

Jag hade satt klockan på halv 11 i sommartid, jag vaknade halv 10 och var glad att jag hade fått en timma extra, och så märkte jag att hon bara var halv 9. Så jag vann 2 timmar i morse :) Jag har suttit med på mammas waldorfdock-kurs idag och sytt klart en docka åt henne. Väldigt trevligt, det var länge sedan jag sydde en docka. Hahha nu låter det som om jag syr dockor till höger och vänster, det gör jag inte ;) jag har sytt 2 st innan, en i 6an på slöjden och en för 2 år sen kanske. Det är faktiskt väldigt kul! 

Linnea - I don't feel sorry for you guys!

Medan ni är i kalla regniga Sverige så befinner jag mig nu på Kreta i solen. Se det från den positiva sidan, ni får se alla dessa vackert färgade löv hemma. Så bjuder på en bild från förra veckan.. 

Lovisa - mysis

Idag består av sol och piano och kak-bak. Supergossigt ^^ jag försöker lära mig en låt på pianot som är lite krånglig men det löser sig nog :)
Det här är den låten så galet bra!!! 
 

Lovisa - short and cozy!

Klänning, 2hand - tröja, ullared - dr. martens
Det är äntligen lov! wopwop! välbehövligt men jag kommer behöva plugga massor.. "/ Fast ikväll är det soffan med mamma, pappa och min godispåse ^^

Linnea - Sötaste videon!!

Nu kan ni inte bara börja att titta på videon och sedan stänga av efter halva (som jag gjorde x antal gånger) utan ni måste se hela för att förstå det söta med den! Den vänder verkligen på hela verkligheten och har en så rolig knorr! se, se, se! Oh glömde detajlen att man måste ha sett harry potter-filmerna för att fatta..

Lovisa - euforin som uppstår när spanskan är inställd..

Såhär kände jag mig (när de har kommit igång) när jag fick veta att det inte var någon spanska! Jag gillar spanskan mycket mer än i grundskolan ,men det är så svårt!  så det var galet gött med 1,5 timma mer håltimma ^^
Filmen som klippet är från är väldigt bra måste jag säga. Vi såg den i skolan på en musiklektion. Jag kommer inte ihåg vad den heter men det går nog att lista ut.
Nu ska jag snart iväg och kolla på en teater som min kompis är med , ska bli riktigt nice :)

Linnea - Color of autumn!


Lovisa - Böcker är som enhörningar för själen!

Jag är så galet glad!!! Min och Linneas böcker kom idag wie! och för er som inte vet vem Chris Colfer är, så sjunger han som jag vet inte vad, han är rolig och jag tror att han är listad som världens andra snyggaste kille/man (i min egen lilla lista ;) Det ni! och jaja, han spelar med i Glee.. Men det ska iallafall bli väldigt nice att läsa boken ^^

Linnea - Those moments!

Det är i sådana här stunder som man önska att man hade en Iphone. Dessa fyra iphoneskalen är helt enkelt magiska. För er som inte är så insatta i världen av Glee och Darren Criss kommer inte förstå dessa skalen. Kan nog inte sätta fingret på vilket skal som är finast men skulle säga de längst till vänster eller det bredvid det med bilden i bakgrunden. Nej, det går helt enkelt inte att välja! Jag tycker personligen de är lite dyra då de kostar ca. 250kr styck. Om jag någon gång i framtiden blir iphone-ägare ska jag även bli ägare till något av dessa skalen..
Du hittar dom HÄR!

Linnea - Amazing!

Idag är jag ledig från skolan och har därför slösat min tid på att sova och se på film. Igår såg jag Step Up ooch idag såg jag Dirty Dancing. Jag har snöat in lite på dans-filmer känner jag men det är något med dans som trollbinder mig. Det har det gjort enda sedan jag var liten. Jag önskar verkligen att jag kunde dansa men nu är det inte så, så då får jag nöja mig med att njuta av andras dans. Tänk bara om man kunde dansa som dom i videon! 

Lovisa - en trött, vanlig, sleten tisdag!

Bild från den gamla goda sommartiden ♥
You say childhood, I say Harry Potter.
You say depression, I say, “The dementors must be near. Here, have some chocolate.”
You say Hitler, I say Voldemort.
You say school, I say Hogwarts.
You say, “I’m going to kill you!” I yell, “Avada Kedavra!”
You say, “Long live the queen.” I say, “Long live J.K. Rowling.”
You say, “My dog ate my homework.” I say, “Those bloody Nargles stole my homework again!


You say epic, I say Harry Potter.
You say, “I’m telling!” I say, “Wait until my father hears about this.”
You say coke, I say butterbeer.
You say, “Ridiculous.” I say, “Riddikulus.”
You say prison, I say Azkaban.
You say socks; I cry and exclaim, “Dobby!”
You say OMG! I say “Merlin’s beard!”
You say superpowers, I say magic.
You say car, I say broom/Apparation/Floo powder.
You say anything HP related, I drop what I’m doing and join the conversation.
You say rock/pop/country/rap, I say Wizard Rock.
You say love, I say “Always.”
You say death; I say the next great adventure.
You say, “Come here.” I say, “Accio.”
You say contacts, I say glasses.
You say ginger, I say Weasley.
You say toad, I say Umbridge.
You say rich, I say Draco Malfoy.
You say, “Oh, shit.” I say, “Bloody Hell.”
You say know it all, I say Hermione Granger.
You say tattoo, I say lightning scar.
You say gun, I say wand.
You say seriously, I say siriusly.
You say Fred, I break down in tears.
You say twins, I say Fred and George
You say Hogwarts, I say home.
~Bella SWO
 
Jag hittade texten på fejjan och tyckte att den var tänkvärd hahha ^^

Linnea - definition of beautiful!

 Vacker video, vackra ord, vacker kvinna, vacker sång!

Linnea - !

Snuvig idag, vill bara sova, vet inte vad jag ska skriva, söndag, 1 vecka kvar till jag ska till kreta

Lovsai <- jag provar en ny felstavning!

 
Jag vet. Jag är antagligen supertöntig som älskar glee men så är det nu. Och jag har inte hört orginalet av den här låten men tycker att den är awesome! Jag har som mål att kunna spela den snyggt på piano.. Går väll sådär eftersom mina pianoskills fortfarande är ganska lite att skryta med.. Jag brukar imitera mig själv vid pianot som någon som har svårt att fatta.. Okej det är i och för sig sant men det är mycket roligt att spela piano! Fast gitarren kommer alltid vara mitt 3dje favorit innan piano (trumpet och sång kommer först)^^
Hahhah för dem som tror att man kan sjunga när man får en snygg ton ur munnen.. Så fel vi har! det är sjukt mycket att tänka på ! man ska andas rätt, tänka åt olika håll, ha lagom med luft, slappna av, stå rätt, inte klämma tonen, göra uppvärmningsövningar... Men det hjälper! Faktiskt väldigt väldigt bra ♥ 

Lovisa - lite oväntat sådär!

 
Det här är väldigt mysig bakgrundsmusik! har inte en aning varför jag lyssnar på det här bandet men spana in lite! Lite mysiga tycker jag :)

Lovisa - ledig tid är ett privilegium!

Det absolut bästa man kan göra efter skolan är att ta på sig mjukisbyxor och bara kopla ev en stund! Jag är inne i ett pluggrace (det kallas med andra ord gymnasiet) och vi har massor med prov och inlämningar kommandes. Då finns det även ibland ljuvliga dagar när man inte måste plugga på något! Både idag och igår har varit sånna dagar och det är underbart! igår gick jag och familjen på tapas-restaurant för att fira att min päron har vart gifta i 20 år (!) ♥ väldigt mysigt. Och idag har jag ingen musikkår och har alltså tid att göra klart en inlämning som ska in efter lovet, gå ut och springa och räkna lite matte! sjukt gött!

Linnea - Always the same thing!

Denna gamla bilden har jag snott från mig själv på facebook för att jag inte orkar hitta orginalet och för att Lovisa har snott min hårddisk. Det är såhär det serut hos mig varje dag. Jag spriger runt och gör en miljon onödiga saker när jag egentligen borde göra skolarbete. Idag stod engelska på schemat, blev det engelska hela kvällen som jag planerat? nej.. efter att ha gjort onödiga saker i alldeles för lång tid skrev jag en handskriven sida och sedan började jag göra onödiga saker igen. Eftersom jag är trött som ett as ska jag dra mig i säng, läsa lite Harry Potter och sedan ska jag försöka vila ut mig..

Linnea - So beautiful!

En så fin låt som jag fastnat vid på senaste. Från filmen SuckerPunch!
 

Linnea - I don't want to wake up!

Tisdag, frustrerad över en låt, sömnig och sovmorgon imorgon. 
Måste.. måste... måste börja på min engelska uppsats nu!
Appropå bilden så är det så kul jag har på en söndagkväll. 

Lovisa - naturmys med te och filt^^

Min sköna från i helgen :)
Idag har jag redan pluggat massor, och ska plugga ännu mer.. yey. Fast det är mysigare att sitta hemma med mjukisbyxor och gossa in sig med te samtidigt som jag ska lära mig allt om ekologi. Prov imorgon och jag hoppas verkligen att det går bra! 

Lovisa - Spänande..

Jag kom nästan en timma sent till skolan idag.. yey lyckat.. fett mycket trafik.. Nu sitter jag och vänner och väntar på att orkestern och årsmöte. 

Linnea - I don't want to dream!

bild från mars 2011


Linnea - What we done all weekend!


Lovisa - I väntans tider..

Gamal bild från Linneas instagram ^^
Idag har jag och Linnea fotat, det blev galet bra bilder och vi ska fortsätta imorgon så det är asnice!!
Nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar på en fotbollstjosan sen kommer hon hit och sover. Hahha jag hittar på så mycket kul när jag har fri tid mellan 21 och halv 1 en fredag.. typ kollat på new girl, och nu lyssnar jag på go musik i form av Beyoncé och liknande. Mycket trevligt! Kanske ska ta och skriva lite.. Hm... Ha det gött och längta efter feta bilder med typ rockstil!

Linnea - whoho!

Fredag bestånde av konsert med min kvartett, foto med lovisa och fotbollscup med mina gamla vänner. kan det bli bättre? nej.. Kommer jag vara totalt utmattad på söndag? ja.. Wohooo!
Bjuder på en bild från igår också ;)

Linnea - Today I'm wearing this!

Tröja - Ullared | Byxor - H&M | skor - dr.martens
Torsdag med matteprov och invigning av de nya byxorna. På matteprovet har jag ingen aning hur det gick, det kan ha gått jättebra och de kan ha gått skitdåligt. Älskar i alla fall mina nya byxor appropå ingenting. 
Jag tycker inte riktigt om att fotografera när andra folk är omkring mig, känner mig ofta pressad då på att prestera och då går allt bara åt pipsvängen. Det är även inte så kul att stå där och posa framför kameran när det kommer massa folk. Därför går jag oftast till ödeställen när jag ta t.ex. outfitbilder. De senaste gångerna har jag gått upp i skogen som ligger precis bredvid mitt hus. När jag precis ställt upp stativet på en jättefint ställe, tror ni inte att det kommer en kvinna gåendes i skogen. Hon gick ju inte bara förbi lite snabbt utan gick och plockade svamp runt om kring mig under den mesta av tiden jag tog kort. Det var bara för mig att bita ihop och låtsas som ingenting, ta mina bilder och vänta på att hon skulle försvinna. 
Idag har jag inget plugg så jag tar det bara lungt.
Älskar min outfit idag, skön, enkel och snygg!

Linnea - Fullt upp!

Bilder från min instagram (@bolmstedt)
Nu börjar hösten på riktigt och imorse kom den första frosten. Dagen till ära hade jag även tunna strumpbyxor och shorts vilket kanske inte var det smartaste jag gjort på länge. Men vad säger man, "ska man vara fin får man lida pin". Har i alla fall köpt två par superfina byxor förra veckan. De blommiga kommer från New Yorker och de svart vita kommer från H&M. Jag såg dem på internet och blev kär. Det är precis sådana byxor som jag sprungit runt och letat efter i mer än ett år. Sprang i alla fall runt i alla H&M-affärer i stan igår för att hitta dem men de fanns inte i min storlek så jag fick beställa dem från internet istället. Fick dom i alla fall idag och är supernöjd!! Vill bara påpeka hur extremt fint väder det har varit de senaste dagarna med sol och blå himmel. Den sista bilden är tagen genom fönstret på tåget till skolan imorse. Det lyser verkligen upp ens dag att se sådana syner på morgonen istället för regn.
Min dåliga bloggning beror på att vi har haft en hel del i skolan det senaste och jag har även matteprov imorgon som jag VERKLIGEN borde börja plugga på nu! see you!  
 

Lovsia - sovmorgon ftw!

           
Sådärja. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av två fina citat såhär på morgonnkvisten. Idag ska klassen sjunga på star for life, ska bli grymt! Whii!!

Lovisa - diamonds aren´t a girl's best friend, shoes are

Ja så här såg jag ut idag :) 
Tröja - 2-hand. Brallor o jacka - Lindex. Skor - Dr. Martens!!
Idag har vart en fin dag med skola och orkester och en ovanligt flamsig busstur till k-älv... och jag vet att jag har sugit på att blogga men det får ni ta! Jag kan iallafall skryta med att i söndags pluggade jag typ 1 timma innan frukost och i lördags sprang jag ^^ Så nu taggar jag bra vecka med ett fett avslut i form av fotografering!! ♥
 

Linnea - It's never too late to look back..

Även om detta är mer än ett år sedan så blir jag aldrig trött på den själproträtt fotograferingen. Bilderna blev bara så lyckade. Jag tycker fortfarande om dem väldigt mycket även om jag känner att jag utvecklats i mitt fotograferande. Känner att det är dags för att fotografera mig själv snart igen. 
Idag är det plugg som gäller.. Har skrivit klart min debattartikel och nu blir det samhäll. Har jag tur och jobbar hårt kanske jag hinner med lite matte idag också. 

Linnea - No words needed!

 

Lovisa - Dr. freaking Martens!!!

Äntligen! Diirekt from the USA och min sis! Shit va länge jag har velat ha ett par martens!!! Galet! Fast det kommer inte bli kul att gå in dem... ;) men fin får lida pin så.. Ahhhhh vad jag är glad!!

Lovsia? varför kan jag inte stava till mitt eget namn? Brukar jag skriva såhär?? akward!

Okej, igentligen skulle jag  In your fejsa Linnea i rubriken men jag får göra det såhär! Linnea, IN YOUR FACE! min kanelbulle är gladare än din!! Jaa, så här blir det när jag bakar (på paint)...

Linnea - Glad Kanelbullens Dag!

Eftersom kanelbullar är bland det godaste jag vet så är denna dagen bland de bästa på hela året, efter julafton och födelsedag såklart! I tisdags bakade jag i alla fall bullar för att sälja i skolan idag, som tur var så blev det några bullar över som vi mumsade på hela klassen sedan på lektionen. Med tanke på att jag typ aldrig bakat bullar helt själv så blev dom faktiskt asgoda och fina. Bilden är tagen med mobilen när de var precis nygräddade! 

Linnea - Förändring!

Idag uppdaterade jag min vägg lite. Kändes som om det var dags att få in lite nytt och fräscht. Så jag tog ner rutan med färglada bilder och satte upp massor mer svartvita bilder huller om buller. Blev väldigt nice och en trevlig förändring. Kände också att det var mer personligt att sätta upp fina bilder på vännerna, även om det är kul att ha en bild på en fjäril på väggen(?).
Nu ska jag plugga engelska, prov imorgon wiihoo!

Linnea - Motivation!

Källa
Jag är så sjukt sugen på att fota nu. Jag vill ha massor med härliga retro-motiv, fina städer, öppna fält och vackert ljus. Grejen är att jag inte får till bilder som jag vill men jag får helt enkelt träna, träna, träna tills jag är helt grym. Har lånat en till av pappas gamla analoga kameror som är jättefin som jag tänkte att jag skulle ha någon dag när jag fotar. Vill så gärna också hitta min egen stil inom foto, jag vill att folk ska kunna se att det är jag som tagit mina bilder. Hittade en sida som gav väldigt mycket inpiration och visade upp många bilder av den typen av fotografi som jag älskar. Klicka här!
En dikt som vi läste i svenskan är så sjukt vacker och får mig att bara vilja fotografera och måla. Jag kan inte beskriva med ord vilka känsloströmmar den skapar inom mig.
"När natten kommer
står jag på trappan och lyssnar,
stjärnorna svärma i trädgården
och jag står i mörkret.
Hör, en stjärna föll med en klang!
Gå icke ut i gräset med bara fötter,
min trädgård är full av skärvor."
- Edith Södergren
 

Lovisa - halvt otaggad

Såhär kul har jag! eller borde ha, just nu sitter jag vid fejjan... Nej, men jag väntar på att pappis ska komma hem och hjälpa mig med matten, bara så ni inte tror att jag latar mg! ^^

Lovisa - Star for life + lite annat

Yey, en bild på min cykel ;)
Jag är glad idag. Trots att jag har matteprov imorgon. Imorse fick jag veta att en av mina drömmar har gått i uppfyllelse och att jag kan stryka en sak på min "innana jag dör"-lista!!! Galet alltså!! På fredag får du veta vad det är. Jag gjorde mig tydligen inte på bild idag så jag fick ta en annan bild.. Spännande va?? Nej men jag ska vara lite duktig och göra lite reklam för en grej som jag ska vara med på!
 
 
Såja! Kom och kolla, Skandinavium, tisdag den 9/10! Det kommer bli FETT!♥

Linnea - !

Jag vet att jag är typ efterbliven som såg denna video för första gången för några dagar sedan. "bättre sent än aldrig" eller vad säger man? Tycker i alla fall att den är jättesöt med alla dessa söta små hundar som springer runt och bekämpar kriminalitet!
 

RSS 2.0