Lovisa - Länge sen

Målade lite igår, väldigt länge sen jag målade med färg, det brukar bli blyerts. Blev iallafall nöjd, den är inte lik bilden jag målade av men men :)

Lovisa - för mycket fritid.. :)

Såhär blir det när jag har för mycket fritid. Jag shoppar massa kläder, gör inget vettigt och ewprimenterar med smink och frisyr. Den här gången blev jag faktickt väldigt nöjd, kanske lite väl svart runt ögonen men håret blev asnice! Jag är så sjukt glad att jag gjorde dips, mycket mer intressant än att bara ha enfärgat hår :p och äntligen har jag hittat ett par jens! tjoho! det blev ett per svarta, smala med hög midja, precis som jag ville ha :)

Lovisa - Whi!


Lovisa - update

Jag har vart värdelös på att blogga på senaste tiden. Jag skyller på att jag har vart på semester i Närke och hälsat på släkt. Väldigt mysig tripp med Erik Gadd konsert (asbra!), lång uteritt, massor med djur och trevligt sällskap!
Om någon innom Gbgområdet inte har märkt det så ÄR DET SOL UTE!! helt underbart! och jag sitter här vid datorn -.-  ne, det blir nog en sväng till havet eller så :)
Min farbror och min farbrors flickväns ena katt Nido King
En spännande blomma i farmors trädgård :) 

Linnea - Summer!

Just nu packar jag för att dra ut på havet över helgen. Det ska bli härligt att få lite sol! 
Ha det bra!
 

Linnea - Va har jag haft för mig?

Det var ju ett tag sedan jag bloggade nu och därför tänkte jag uppdatera er med vad som hänt i mitt liv. De senasr dagarna/veckorna har jag bland annat fotat med Becca (bild 1), köpt nya solbrillor (bild 2), försökt måla klart Darren Criss (bild 3), fixat linser (bild 4), bakat blåbärspaj med härliga vänner (bild 5), köpt ett skärp på second hand (bild 6), umgåtts och spelat gitarr med Lovisa (bild 7) och hängt med olika vänner (bild 8). + en bild på en ros, för att den är fin! 
Alla bilderna kommer från min instagram @Bolmstedt

Lovisa - YES!

Sådärja! Efter typ en och en halv veckas träning har jag ÄNTLIGEN lärt mig Cough syrup på gitarr!! Det är en av världens bästa låtar och det är massa fin gitarr i den så det är awesome :) Den här versionen är bättre än orginalet enligt mig (och inte BARA för att Darren Criss är en av de finaste i universum utan för att det låter bättre) Enjoy! 
 

Linnea - Good Sunday!

Åh va skönt det är att få gjort saker på sommarlovet. Man mår så mycket bättre då! Jag steg i alla fall upp tidigt imorse och åkte och tränade med Lovisa. Fick tillbaka mina husnycklar som hon har haft sedan vi var på ullared i tisdags.. (fråga mig inte varför).. Sedan drog jag hem så kom Louise och vi plockade vinbär, gjorde goda kakor med vinbär och även vinbärsgelé. Sedan middag och tv med familjen. Tänk om man gjorde såhär "mycket" alla andra dagar på lovet. Imorgon blir det i alla fall "mor och dotter"-dag med mammis eftersom pojkarna i familjen jobbar.. :) 

Lovisa - Lycka


Lovisa - This man CAN sing ♥

 
Linnea, du hade rätt.. ;)
Favoritskådespelare i favoritfilm är underbart! Filmen heter Sweeney Tod och alla borde se den!

Linnea - Why?!

Varför blir det alltid såhär när jag och lovisa försöker ta bilder på oss två? vi är helt enkelt för tokiga för vårt eget bästa!

Linnea - Mobilskal!

Eftersom jag inte har iphone (HTC for the win!) så finns det inte så många olika skal till min mobil. Därför tänkte jag att jag skulle göra ett mer personligt skal genom att klippa ihop massa bilder som jag gillar! Blev bilder på vänner, darren criss (<3), lite från london m.m. 
När jag letade efter bilder på darren criss hittade jag denna bilden som är inpirerad av honom med han uttryck och andra saker han är känd för (rosa solbrillor). Den första svartvita ska jag i alla fall beställa den andra har jag inte riktigt bestämt mig för än..
Gå in och beställ ditt egendesignade skal på expert.se!

Linnea - Bored!


Lovisa - ibland blir man allt nöjd!

Har målat av Samuel Larsen :) den ser bättre ut i verkligheten men jag är mycket nöjd!
drop files here

Linnea - Who knew this man could sing?!

 

Linnea - I'm Back!

Nu inser jag hur extremt länge sedan det var som jag bloggade men det beror på att mitt internet har legat nere i alldeles för många dagar. Igentligen har jag inte gjort ett skit under dessa dagar som jag inte bloggar, så ni har inte missat något viktigt. Jo, jag har varit på ullared i tisdags och jag har fått mina linser. That's it!
Internet funkar nu i alla fall eftersom jag startade om datorn (smart som jag är kom jag inte på det tidigare!).
Bjuder på två bilder från helgen med Lovisa!
 

Lovisa - Gleefans..


Freedom is just a matter of time ♥


♥ Lovisa & Linnea ♥

Vi har gått i samma orkester sedan vi var små skitar men det är på senare år som vi har blivit lite halvbra vänner. Förra sommaren vid denna tiden på året åkte vi till spanien i en vecka och då bodde vi i samma hotellrum vilket gjorde att vi "fann" varandra. Sedan dess har vi varit asgoda vänner eller som man säger på dagisspråk, "bästisar".  Även om vi bara känt varandra bra i ett år så känns det som om vi har känt varandra hela livet. 
Bilderna är från förra året i Spanien! 

RSS 2.0