Lovisa - true ♥

 
Linnea.. ♥

Linnea - Friday!

Hur totally awesome är inte teenager post? Alla är så klockrena att man kan sitta och kolla på dem i evigheter. Här är i alla fall några av mina favoriter..
Idag är det fredag och jag har ingenting att göra men vädret är inte så bra så jag tror jag ska sätta mig och rensa bilder. 
Helgen kommer att spenderas med Lovisa för att vi firar typ 1år som vänner. Svårt att förklara men det kommer upp ett inlägg till helgen om det ;) 
 

Lovisa - Ascoolt!!

 

Lovisa - Trip to Falkenberg!

Jag har precis vart på en lite resa till Falkenberg med min mamma och min syster. Tänkte visa lite bilderdärifrån ♥
Kallvattenbadet i Varberg
En vampyr på Varbergs fästnings vampyrutställning 
Lyktstolpe..
Fin syster på Varbergs fästning ♥
Mormor och morfars katt Musse

Linnea - Galet duktiga människor finns det i världenv!

 

Linnea - Förbredelser!


Sitter och laddar inför imorgon, för imorgon ska det fotas. Glad tjej sitter och tömmer minneskort. Det är sjukt vad jag älskar att fotografera! 
Har i alla fall träffat Becca idag, det var trevligt. Min moppe gick sönder idag och det var mindre trevligt. Woho intressant fakta!

Linnea - Till alla er Twilight-fans!

 

Lovisa - Spännande liv...

 
Hahha jag ser ut som en random tellitubbis bjuder på den :)
Jag klev upp halv 12 i morse. Det är väldigt nära mitt sängliggarrekord som sträcker sig till halv 1 tror jag. Känns inte sådär jättebra. Men jag har vart aktiv! Jag har målat, legat och läst och bakat en paj :) Efter en random promenad i regnet konstaterade jag att det va en dag för onepice, te och tvserie! Jag har också lärt mig att när man ska skriva in lösenord på laptopen jag använder får man absolut inte trycka hårt på tangenterna. Det gillar den inte.
 Så nu sitter jag här. I min egensydda onepice, med mitt energite, i mitt nyomöblerade rum (gjorde det igår tror jag blev trevligt) och ska kolla på New girl. Adios amigos. 

Lovisa - Bara för att den här killen är awesome

  

Linnea - Monday!

Idag är det måndag för er som missat det och vädret är tråkigt. Jag ska väl inte göra något idag, eller jo det ska jag, jag ska dra in till Göteborg och prova ut linser. Jag har ju haft glasögon i typ hela mitt liv och provat linser att kort tag för några år sedan men då funkade det inte så nu håller vi tummarna denna gången. Det hade varit skönt att vara utan glasögon nu på sommaren och allt. Äntligen kunna bära snygga solbrillor! 
Aja vi får se hur detta slutar, återkommer! 
Två bilder från igår bjuder jag också på!

Linnea - Panorama!

Jag bestämde mig för att fixa panorama bilden som jag skrev om igår och tänkte visa resultatet. 
Den är mycket finare när man ser den i större format men men. man kan inte få allt här i livet :)

Linnea - Vanlig tråkig söndag!

Vaknade upp vid 13:00 idag och hade ingen lust att göra någonting, allt var bara supertråkigt. 
Ja men jag kletar in massa svart ögonskugga i ansiktet och försöker ta självporträtt. Det blev inte som jag tänkt mig och det blev inte så många bra bilder för den delen heller. För att fördriva resten av kvällen tänkte jag att jag skulle sätta mig och måla lite.. vem vet hur länge jag klarar av det utan att bli uttråkad?

Linnea - Redigering

från Lanzarote. 
Jag vet att de inte passar på alla ställen men jag orkarde inte fixa det. Det enda jag har gjort är att lägga ihop bilderna, jag har alltså inte ändrar färger :) Jag tycker det var lite coolt när de var i olika nyanser och därför har jag inte ändrat så att det stämmer. Ni kan ju tolka det hela som om jag är lat också :) 
Men jag har i alla fall suttit ett bra tag och redigerad bilder från Lovisas systers student, det tar på tålamodet och orken..
 

Lovisa - Konsert!

Wiho! var på Mtv worldstage igår med söta kompisar! Var riktigt nice. Har sett Tove Styrke, Loreen, B.O.B, Nelly Fortado och Moa Lignell (Moa var i publiken, asnice!) Riktigt himla nice var det iallafall :)

Lovisa - från igår

Vänster - Monki / Höger - Myrorna
 

Lovisa - framsteg!

Klar med ena sidan av min tygkasse ♥ Blev faktiskt riktigt nöjd. Nu ska den bara torka och så ska jag fixa andra sidan :)

Linnea - Min skolavslutning!

Imorgon är det en vecka sedan jag slutade 9:an så jag tänkte att det var dags att jag berättar om min skolavslutning. Vi slutade på kvällen så på dagen träffades jag och mina vänner (de på översta bilden till vänster) ocxh gjorde oss fina inför avslutningen. Sedan var det lite uppträdanden i aulan och betygsutdelning i klassrummen. Många av mina betyg visste jag redan men jag blev ändå överväldigad. Visst har jag kämpat med mina betyg och det har väl gått bra men aldrig trodde jag att jag skulle få alla mvg förutom 1 vg! Matten har varit den största lyckan denna terminen då jag har höjt mig från att ha haft g förra terminen till att gå ut med mvg denna terminen. (bilden högst upp till höger är när jag chockat och glatt läser mina betyg med mamma). Jag kan ju säga att jag hade ett töntigt stort leende på läpparna hela kvällen. Sedan drog alla 9:or ner till en resturang och käkade middag och dansade hela natten lång. Hela dagen var väldigt trevlig och något som jag kommer att minnas!
Nedersta bilderna är på mig innan resturangen (klänning och skärp från h&m, skor från nilsons shoes?) och på mig och min vän Joel.  

Lovisa - bara för att min katt är en skönhet ♥


Lovisa - olika versioner

Jag var ute och lekte lite med min kamera igår :) Här är nog min favoribild som jag har redigerat på lite olika sätt i picasa :) Den över är orginalet.
På den här har jag använt cinemascope. En av mina favoriteffekter :) 
Här är det bara sepia och mättnad :) Vilken tycker du är snyggast?? 

Lovisa - in to the stan!

Linne - Lindex
Byxor - Egensydda
 
Wiho! tagga stan med Linnea idag! Hahha min arm ser helt mysko ut.. Måste tyvär använda den lite skumma hallspegeln eftersom spegeln i mitt rum sitter för högt upp för att se hela mig ;) 

Linnea - Awesome days!

Sommarlovet har precis börjat och jag är glad. Skolavlutningen var awesome och jag tänkte komma med lite bilder senare. De första fyra dagarna på sommarlovet har jag varit ledare för en fotbollsskola vilket har inneburit att jag tagit hand om 17 flickor födda 05/04. Söta och ibland irriterande! Idag har alltså varit första lediga dagen vilket innebar att jag inte gjort något särskilt. Imorgon ska jag hänga med Lovisa och snart är det midsommar! Hoppas ni också har det bra. Bjuder på en bild på mig och min fina vän elin från skolavslutningen, tagen med hennes Iphone :)

Lovisa - pyssel

Sitter och pysslar på en tygkasse. Tar väldigt lång tid kan jag säga. Jag sitter och skär ut bokstäver och sen ska de målas på kassen på något sätt :) spännande!

Pure awesomenes





Nu sitter min fina Lovisa på mitt golv och spelar en bajs fin låt på sin nya gitarr. Vi har fjantat oss med webcammen som ni kan se och snart ska vi se Djungelboken. Det är äntligen sommarlov och livet leker! ♥

Linnea - Grattis fina vän!


Förlåt för den dåliga kvalitén på bilden!
Idag är i alla fall ingen vanlig dag för idag fyller min kära vän Lovisa år. Lilla tjejen har nu blivit lika stor som mig. Grattis Lovisa och du kan inte förstå hur glad jag är att jag har dig! Du är bäst, glöm aldrig det!

Lovisa - Uppdatering!



Okej, hänt sen senast. Slutat nian, vart ute i skogen med delar av klassen, fyllt 16, fått en gitarr och köpt en kamera. Ganska okej dagar ♥

Sen har jag ju världens sötaste vän (Linnea) som kommer och grattar mig, kramar mig, sjunger för mig och ger mig 9 paket tuc tuc kex! Allvarligt, hon är den bästa som finns! ♥



Lovisa - De sista skälvande minuterna som niondeklassare!

Okej. Skolavslutning imorgon, födelsedag på fredag, släktkalas på söndag.. Livet är gött!
Jag är inte bäst på att blogga just nu pga sista veckan i grundskolan(!) Det var lite kul att typ gå runt på skolan och tänka "sista gången vi går här, äter här, står vid sin bänk.." Det börjar kännas lite sorjligt blandat med all awzumnes som är omkring. Och så hade vi middag igår i matsalen och alla var jättefina! Pluss att våran underbara lärare hade skrivit personliga dikter till alla. Å, det var myys! ♥
Nu ska jag göra mig förvacker och sova .Natti!

Lovisa - Sista resan med klassen!

Bjuder på en gammal bild ^^
Jahap, då var det snart slut. Vi ska ut till klostergården och hänga med klassen. Ska bli nice :)
En sak som kan bli väldigt störande är att kameran som jag ska köpa kan man köpa och inte betala för objektivet. Problemet är att det finns färre än 5 kvar och jag är inte hemma så jag hinner dit förns på onsdag och då kanske det är försent :( Jaja, man får hoppas på det bästa och om jag inte hinner så är det bara 200 kr rabat så det blir inte världens undergång.

Linnea - Hej!

För er som undrar så har jag inte dött, jag har bara haft mycket att göra..
Sedan har jag försökt att sitta så lite som möjligt vid datorn den här helgen också. Annars så var jag på studentfirande hela fredagen. I lördags träffade jag Joel och i söndags kom farmor och farfar för att fira min bror. Nu ska jag snart kasta mig ut ur dörren för att åka på klassresa. Även om jag kommer hem imorgon så kanske det inte blir jättemycket bloggande eftersom det är rätt mycket som händer de här sista dagarna innan skolavslutningen :)

Lovisa - opera!

Wiie! idag ska jag och min syster till göteborgsoperan och kolla på trollflöjten! min sluta 9an present och hennes studentpresent :)

Linnea - Time?

Grundskolan börjar dra sig mot sitt slut och det är exakt en vecka kvar tills jag slutar 9:an. Tiden flyger iväg! Jag måste i alla fall lämna tillbaka min skoldator imorgon vilket är lite sorgset. Kommer kännas jättetomt utan egen laptop men jag ska antagligen skaffa en egen laptop snart. Hur ska jag annars kunna blogga i sommar? ;)
Jag sitter i alla fall och försöker lägga över alla mina bilder till min hårddisk..annars då? Knaprar på Tuc Tuc-kex och målar på en ny teckning som jag håller på med. Jaha, då avslutar jag väl sista inlägget från den här datorn då.. Lev Livet!
Jag kommer fortfarande att blogga men i fortsättningen från familjens "stora" datorn eller om jag snor brorsans laptop! see you!

Lovisa - Torsdag :)

Världens sötaste hund!
Dagens outfit :)
Linnea har smittat mig. Nu är jag också totaly in love with Glee! Seriöst, jag kollade på hela andra sessogen (förutom ett avsnitt) på 2 dagar! Wiho, jag har inget liv!
Lite kul att en tjej i ettan kom fram till mig och tyckte att jag inte hade fina kläder.. Och så frågade en kille i samma klass varför jag fick ha med cykel till skolan :) De är så söta när de är små!
Det är partyfeeling här för min fina syster tar studenten imorgon! Och typ hela feta släkten kmmer och sånt trevligt :)

Linnea - En Annan Variant!

Här kommer en till variant av bilden vi visade i helgen. Denna gången är bilden redigerad i Photoshop cs3 av mig!

Linnea - Grattis Broder!

Idag är en stor dag för att min bror fyller 18 år! Det är ofattbart vad tiden går fort, nyss var jag och han såhär (kolla in bilderna) små och söta. Shit han är myndig! Myndig? han är ju jätteliten ju? hmm.. Om det gör dig glad som kommer du alltid att vara såhär söt och liten i mina ögon.
GRATTIS BROR! Hoppas du har haft en bra födelsedag :)
Får inte glömma att gratta min morfar som också fyller år idag! Grattis Morfar!

Beautiful Raven! ♥

Lovisa du är bara för fin för att existera, jag kan inte vara gladare än när jag är med dig!

Lovisa - Hissar och dissar

Bild från i sommras på mitt konfaläger♥
Hissar:
Jag är glad
Jag slutar 9an snart
Jag har en lånad bra kemera hemma
Jag har fått 2 Glee säsonger och massa annat najs!
Dissar:
Det är kallt
Linnea är inte här
Jag har inga tuctuckex
Mahahha! fler bra än dåliga saker! Livet leker ♥

Linnea - a raven flies over the mountains..


Linnea - Korp!

Sista orkesterträffen innan sommarlovet är avklara och nu är det nästan sommarlov!
Egentligen gör vi ingenting i skolan de här sista dagarna, utan vi bara går runt och suger på de sista stunderna i grundskolan..
En bild på mig med två olika redigeringar från lördagens photoshoot med Lovisa.
Vad tycker ni mest om? Färg eller svartvitt?

Korp #2


Månadens fågel - Korp!

Första smakprovet från dagens photoshoot. Redigerade i Picasa!

Lovisa - Värt??

Funderar på om jag ska få tummer ur och börja samla pengar till en Nicon D3100.. Kostar 3990kr så det är inte sådär överdrivet. Börjar nämligen bli lite småtrött på min kompaktkamera som inte tar så skarpa bilder (om man jämför med systemkameror iallafall). Jag har ju blivit lite bortskämd genom att låna mina kompisars systemkameror ;) och så har jag velat ha en i typ 2 år och snart häder det kanske!! ♥

Linnea - Vad ska jag välja?

Jag har som tur är redan fixat både klänning och skor till skolavslutningen men jag har svårt att bestämma mig vilket nagellack jag ska ha.. Hej I-landsproblem! Jag lutar mest mot det ljusrosa.. Vad tycker ni?

Annars så är det uppsattsaskrivning som gäller ikväll. Jag skriver lustigt nog om en badanka och nej det är inte så konstigt som det låter. Vi ska skriva om typ vad den innehåller för atomer m.m.
Kommer tillbaka till livet imorgon :)

Linnea - White Tower, London!


RSS 2.0