Linnea - !

Hade tråkigt så jag satte mig och gjorde mitt egna iphone-skal i photoshop. Såhär blev resultatet! Helt i min smak. Funderar dock på om jag ska göra några små ändringar, ändra rymdmönstret på symbolen t.ex. 

Linnea - This is what I'm talking about.

 Igår hade jag, mamma och Lovisa lite tjejkväll genom att vi såg The Notebbok. Åh herre gud va jag grät och sen skratta jag för att jag grät och då grät jag ännu mer. Så blev resten av kvällen en någonslags blandning av gråt och skratt. 
Vill i alla fall säga att filmen var så sjukt bra. En av de bästa filmer jag sett i mitt liv skulle jag tro. Så gå coh se den alla ni som inte sett den och ni som sett den kan se den igen..

Lovisa - jullov :-)

Sjukt gött att vara ledig och bara kunna chilla på livet! Julafton firades hos mormor och morfar + kusinerna. Mycket trevligt :-) idag har jag och syster vart inne i stan och shopat. Trevligt fast hittade inte lika mycket som vanligt :-) hahha ser totalt drogad ut på bilden men jag vet inte hur man tar bort den så.....


Linnea - You should know!

l

Linnea - Lördagens äventyr!

Redigering, Idé, Modell: Jag | Foto: Lovisa
Efter ett förstört hår, några hundra bilder och mycket skratt lyckades jag och Lovisa få till många bra bilder. Jag la upp en bild på instagram på mitt fluff till hår och så var det någon som frågade om jag har permanentat mitt håt. Det har jag inte. Jag flätade många små flätor i fuktigt håt och sedan sov jag med det. Morgonen därefter borstade jag helt enkelt håret. Jag är i alla fall nöjd med bilderna, De blev som jag hade tänkt mig så tack Lovisa!

Linnea - Nothing more to say!

Tisdagen är nu avklarad och imorgon är jag ledig från skolan så imorgon kommer bestå av sömn, plugg och julkonsert med orkestern. Helt okej om man säger så! Idag ställde de upp en julgran i trapphuset i skolan så nu luktar det julgran i skolan vilket ökar julkänslorna ännu mer. Att marken är täckt av ett vitt fluff bidrar också! Känner mig som ett litet barn igen när jag sitter och tittar ut på vita flingor som faller från himlen med ett leende på läpparna!

Linnea - 1:a advent!

Jag är en sådan människa som inte tycker man ska äta lussekatter och julpynta innan december så nu har jag gått och hållt mig i evigheter. Idag och igår fick jag bara släppa ut alla julkänslorna. Denna helgen har därför bestått av julskinka på vörtbröd, nybakta lussekatter, glögg och pepparkakor! Nu ska jag gå och mysa i julstämningen resten av året!

Linnea - This is all I'm asking for!

Jag lever fortfarande men inpiration och tid till att blogga har det varit ont av. 
Idag är jag i alla fall glad för det är 1:a advent och jag ska snart baka lussekatter!

Lovisa - bästa


Världens sötaste föräldrar som fixar presentkalender till mig och syster! Underbart!
Och bara för att jag är så cool skriver jag från min iPhone (yey!)
Riktigt go helg iallafall, var på skolan idag och träffade några från förra klassen väldigt mysigt! ^^


RSS 2.0